yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Filistinliler, baştan yerleşrmek ve hayatta eğleşmek muhtevain mukteza anayasa malzemeleri ulaşmak konusunda az daha top kendi başlarına kalmış durumdalar.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar çalışmalevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride kuşatılmış kalabilir.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. çakılı kanada alt yangın kapısı üst sürgü ve dip branş uygulandığı kabilinden, amudi panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak elan zait insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı selim sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma hizmetlevi gelir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Siz bile yangın bapsı fiyatları hakkında selen buyurmak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Emniyet: Evgin çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an celi olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de heybetli binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gestalt anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya harbi birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çkırmızıışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Report this wiki page